Om oss

 Vi är ett litet familjeföretag lokaliserat på svenska västkusten. Anders är datavetare med många års erfarenhet av programmering och utveckling. Malin är legitimerad gymnasielärare med flera års erfarenhet av specialundervisning, och läser nu till psykolog.

 Vår tanke är att hitta och erbjuda produkter för att underlätta tillvaron för familjer i behov av stöd.  Vi erbjuder egenhändigt 3D-printade produkter och andra hjälpsamma produkter från hela världen.

 Vår familj består av oss föräldrar och våra tre barn. Vår tillvaro förändrades 2011, när två av våra barn fick diagnoser inom NPF. I samband med det började vi också upptäcka att utbudet av hjälpmedel var nästan obefintligt, och det som fanns var oftast orimligt dyrt.

Så, genom åren växte tanken på att själva kunna erbjuda produkter som kunde underlätta vardagen för personer och familjer, och som löste ett eller flera problem för dem. Resultatet blev denna webshop med produkter som vi har anpassat eller designat själva, och andra som vi importerar från utlandet. Spana gärna in våra fidgetsmycken som vi designat och skriver ut själva i högkvalitativ och återvinningsbar plast. 

Undrar du något eller saknar du någon produkt som du själv skulle vilja ha, tveka inte att höra av dig.

- Anders och Malin